Boeken


Boeken


Met Alchemilla probeer ik om zoveel mensen te helpen om meer in evenwicht met de natuur te leven en om op natuurlijke wijze gezonder te leven.  Daarom heb ik mijn kennis en ervaring in twee leuke, handige en praktische receptenboekjes gebundeld:

 • Lichaamsverzorging voor het hele gezin
 • Natuurlijke schoonmaakproducten voor het hele huis

De boekjes zijn bedoeld om er praktisch mee aan de slag te gaan.  Zo zijn ze steeds met ringen ingebonden, zodat ze blijven open liggen op het recept waar je mee bezig bent.  Het zijn dus geen foto-boeken, maar echte doe-boekjes met grondige achtergrond informatie.


  Workshops rond natuurlijke cosmetica en wilde kruiden in de keuke

  Natuurlijke schoonmaakproducten voor het hele huis


  Sinds jaar en dag maak ik zelf de meeste van mijn schoonmaakproducten.  Voor sommige recepten moest ik veel testen en proberen.  Mijn gezinsleden haalden soms letterlijk hun neus op, maar steeds vond ik een samenstelling waar iedereen tevreden mee was.  Ik leerde ook hoe verbazend gemakkelijk (en goedkoop!) het is om je eigen schoonmaakproducten te maken met 100% natuurlijke ingrediënten 


  In dit receptenboekje bundelde ik die ervaring, wat resulteerde in meer dan 40 doe-het-zelf recepten (en in totaal meer dan 130 bladzijden).


  Prijs: € 19,95 (incl BTW, excl transport)

  Lichaamsverzorging voor het hele gezin


  In dit receptenboek leer je eigen dagcrème, nachtcrème, shampoo, bodyboter, ... maken. Mijn kennis en ervaring over het zelf maken van cosmetica en verzorgingsproducten bundelde ik in een receptenboek met meer dan 60 doe-het-zelf recepten (en in totaal meer dan 140 bladzijden).


  Het is een receptenboekje waarmee je snel aan de slag kan.  Alle recepten werden voor kleine hoeveelheden en voor bereiding in je eigen keuken op punt gesteld.  Je vindt er ook een beschrijving van alle ingrediënten en de juiste hulpmiddelen, zodat je de juiste producten kunt aankopen.


  Prijs: € 19,95 (incl BTW, excl transport)

  Workshops rond natuurlijke cosmetica en wilde kruiden in de keuke


  Bestel  Deze boekjes zijn te koop in verschillende speciaalzaken.  Indien je ze niet vindt bij jou in de buurt, dan kan je op onze webshop terecht.